ایزوگام ترکیبی از چندلایه مختلف شامل قیر، تیشو و لایه‌های محافظ دیگر است تا این لایه‌ها در کنار هم سیستمی کارآمد برای ایزولاسیون و عایق‌کاری بام و دیوار در اختیار شما قرار دهند.

لایه‌ی زیرین ایزوگام که لایه‌ی قیری است، دارای حجم و ضخامت استاندارد است و اگر محل نصب ایزوگام دارای شرایط مناسب نباشد، لازم است تا ابتدا زیرسازی لازم برای ایجاد زیرساخت مناسب ایزوگام به انجام برسد.

ایزوگام

بسته به اینکه سطح مورد نظر برای نصب ایزوگام چه وضعیتی داشته باشد، لازم است از روش‌های مختلفی برای زیرسازی ایزوگام استفاده شود.

در ادامه به برخی از روش‌ها و ابزارها برای زیرسازی ایزوگام اشاره می‌کنیم:

فهرست

۱- استفاده از سیمان برای ایجاد سطح صاف

هنگامی که سطح مورد نظر برای نصب ایزوگام دارای ناصافی‌های زیاد باشد و در عمل امکان اجرای ایزوگام روی آن وجود نداشته باشد، ممکن است بخواهیم از سیمان برای پوشش اولیه استفاده کنیم. برای مثال هنگامی که روی سطح شیب‌دار بام یا سطوحی از ساختمان که پوشش مناسب ندارند، بخواهیم ایزوگام را نصب کنیم، می‌توانیم ابتدا یک لایه سیما‌ن‌کاری به انجام برسانیم. برای ایجاد استحکام بیشتر در سیمان ممکن است لازم شود تا از توری فلزی یا پلاستیکی در سیمان استفاده شود.

۲- پرایمر ایزوگام

پرایمر ایزوگام ماده‌ای است که برای ایجاد چسبندگی بیشتر و حذف ناهمواری‌های جزئی مثل ناهمواری‌های سطح بتن، کاربرد دارد. بسته به شرایط سطح مورد نظر، ممکن است استفاده از پرایمر ایزوگام توصیه شود.

۳- چسب ایزوگام

استفاده از چسب ایزوگام در برخی ناحیه‌ها که ممکن است ایزوگام چسبندگی کافی نداشته باشد یا سطح زاویه‌دار باشد، لازم باشد.

لازم به ذکر است که قیمت ایزوگام بر اساس نصب در محل‌های دارای شرایط لازم برآورد و اعلام می‌گردد. چنانچه سطح مورد نظر برای نصب ایزوگام دارای ناصافی یا ناهمواری باشد و نتوان ایزوگام را روی آن نصب نمود، لازم است تا با صرف هزینه، ابتدا سطح مورد نظر زیرسازی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *